Változtasd meg a kinézetet! :-)JavaScript - ha letiltottad, engedélyezd!Regisztrálj, hogy lásd a feltöltött nagyméretű fotókat, jelöld be Davidet kedvencnek, hogy még több rajongót gyűjthessen be! :) Kattints ide David Starity adatlapjához!
A DavidGarrettFan.net egy rajongói oldal, nem áll kapcsolatban Daviddel, vagy a menedzsmentjével. A szövegek saját fordítások (a származási helyük jelölve van), máshol történő felhasználásuk csak a forrás feltüntetésével (davidgarrettfan.net) engedélyezett. A fejlécek, egyéb grafikus munkák máshol történő felhasználása TILOS, kivéve, ha direkt ilyen célra készültek. Ebben az esetben az engedély feltüntetésre kerül. Az oldal nem vállal felelősséget a honlapon található, látogatók által tett hozzászólások tartalmáért.

Nyitás: 2014.02.17.
Kapcsolat: davidgarrettfan.net[kukac] gmail[pont]com

This website is an unofficial fansite for entertainment and for information exchange. The pictures, sounds and videos are the properties of the concerned companies, enterprises or shows. They are published with non profit aims and they are not source of funds for the webmaster.
The header images are made from self-made concertphotos.
Róla mondták"David Garrett hegedűművésszel egyszer szívesen dolgoznék. Fantasztikus tehetség ő, a legnagyobbaktól tanult, és még mindig szemtelenül fiatal, ráadásul úgy néz ki, mint egy hollywoodi színész!"

Illényi Katica hegedűművész, énekes, 2013.
Kultúrzsiráf interjú | Wikipédia"Megnyerő, konvencióktól mentes megjelenésével és remek játékával minden várakozást felülmúlt. Hegedűjátéka az ünnepi koncertsorozat egyik legszebb élménye volt."

Pándi Oszkár, magyarszo.com, 2008."Generációja legnagyobb hegedűművésze."
"A játéka egészen csodálatos."

Yehudi Menuhin, hegedűművész, karmester
Fidelio | Wikipédia"David Garrettet a világ egyik legnagyszerűbb ifjú hegedűsének tartom."

Ida Haendel, hegedűművész
Fidelio | Wikipédia"Csodálatos hegedűs, kitűnő technikával és természetes zenei érzékkel. Mindig művészi tökéllyel fog előadni."

Ichák Perlman, hegedűművész
Fidelio | Wikipédia"Egyike a legtehetségesebb tizennégy éveseknek, akiről valaha hallottam, és mindig emlékeztetnem kell magamat arra, hogy ő valóban csak tizennégy!"

Isaac Stern, hegedűművész, 1995.
Fidelio | Wikipédia"David Garrett jelenlététől biztosan visszhangos lesz a zenei világ a 21. században."

Zubin Mehta, karmester
Fidelio | Wikipédia"David kivételes tehetség."

Daniel Barenboim, zongoraművész, karmester
Wikipédia"Már most legendás. Egy teljes virtuóz hegedűművészeti tárház őrzője, amelyet felfoghatatlanul félelmetes szépséggel tolmácsol *****."

BBC Music Magazine, 1995. április"David Garrett. Jegyezd meg e nevet."

Los Angeles Times, 1994. december"Számomra ő az új évezred Paganinije. Mennyeien játszik, pokoli jól néz ki."

Carmen Nebel, műsorvezető, 2011. | Forrás